Skip to content

Wie zijn wij?

‘Uw Partner in Flexibele Arbeidsoplossingen’

In de dynamische wereld van arbeid en personeelsbeheer is het van vitaal belang om een betrouwbare partner te hebben die u kan helpen bij het vinden van de juiste talenten en flexibele arbeidsoplossingen. Dat is waar Optimum Uitzendgroep in beeld komt. Wij zijn meer dan zomaar een uitzendorganisatie; we zijn uw strategische partner in het bereiken van uw personeelsdoelen en het bevorderen van zakelijk succes.

Wat Drijft Ons?

Bij Optimum Uitzendgroep wordt ons werk gedreven door een passie voor het matchen van talent met kansen. We begrijpen dat iedere organisatie uniek is en dat elke functie specifieke vereisten heeft. Daarom gaan we verder dan standaardoplossingen en streven we naar maatwerk. Onze drijfveer is om u de beste flexibele arbeidsoplossingen te bieden, ongeacht de omvang of complexiteit van uw behoeften.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen bijdragen aan het succes van uw organisatie door u te voorzien van talentvolle medewerkers die uw doelen en visie delen. We begrijpen dat de juiste mensen de ruggengraat vormen van elk bedrijf, en we zijn vastbesloten om u te voorzien van de meest gekwalificeerde en geschikte kandidaten voor uw vacatures.

Onze Diensten

Bij Optimum Uitzendgroep bieden we een breed scala aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  1. Uitzenden en Detacheren: Wij leveren tijdelijk personeel dat voldoet aan uw eisen voor zowel kortlopende projecten als langdurige opdrachten.
  2. Werving en Selectie: Onze deskundige recruiters helpen u bij het vinden en selecteren van permanente medewerkers die perfect passen bij uw organisatie.
  3. Payrolling: Wij nemen het juridische en administratieve werk van salarisadministratie van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.
  4. Ad Hoc services

Onze Waarden

Bij Optimum Uitzendgroep hechten we veel waarde aan integriteit, samenwerking, efficiƫntie en klantgerichtheid. Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf en leiden ons bij elke stap van ons werk. We streven ernaar om langdurige relaties met zowel onze klanten als onze uitzendkrachten op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Onze Belofte aan U

Wanneer u met Optimum Uitzendgroep samenwerkt, kunt u rekenen op onze toewijding om uw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien. Wij beloven u:

  • Kwalitatief hoogwaardige kandidaten die aan uw verwachtingen voldoen.
  • Flexibele oplossingen die zich aanpassen aan de veranderende behoeften van uw organisatie.
  • Responsieve en persoonlijke service van ons team van experts.

Kortom, Optimum Uitzendgroep is uw partner in het creƫren van een sterker en succesvoller personeelsbestand. We begrijpen de uitdagingen van de moderne arbeidsmarkt en staan klaar om u te ondersteunen in uw personeelsbehoeften. Samen kunnen we uw organisatie naar nieuwe hoogten brengen.